Ki-Stroom

Meer weten over Letta

Ik ben sinds 2004 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Shiatsutherapeut bij het Oost-West Centrum te Rotterdam en houd mijn kennis op peil via nascholingen bij diverse erkende instituten. Mijn achtergrond is paramedisch HBO-niveau (voeding en diëtetiek) met achtereenvolgende banen bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (gezondheidsstatistieken) en per 1997  in  het Erasmus MC in de Daniel den Hoed Kliniek op het Trialbureau.

In 1999 kwam er tijd voor mijn passie (de massage), nadat ik via een outplacement traject mocht onderzoeken waar ik echt blij van werd. Het werd als avondstudie  naast een bijna full-time baan een inspirerend, vernieuwend en confronterend traject met vriendschappen voor het leven.

Nadat ik in 2005 toegelaten werd bij de beroepsorganisatie VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten) werden de consulten vergoed en dat maakte dat meer mensen konden komen.  Ondertussen groeide mijn praktijk dusdanig dat het tijd werd om een keuze te maken.  Eind juni 2014 stopte ik bij het Erasmus MC met een prachtig afscheid.

schaatsenOok kwamen er meer cliënten met (al dan niet genezen) kanker en werd het mij duidelijk dat ik daar meer voor wilde betekenen. En niet zonder toeval werd er in diezelfde tijd  een netwerk van “Massage bij Kanker’ opgericht en kon ik daarna gedegen scholing deel van uitmaken.
Mijn heden is nu gevuld met tijd voor Peter (echtgenoot), de katten, familie en vrienden, tuin, de praktijk, mijn (ex-) collega’s en de mooiste nascholingen (shiatsu bij kinderen in 2016) naast  lezen, fietsen en schaatsen (met wederom de Weissensee als doel).

Letta


Klik hier
om de opleidingen van Letta van der Vis te zien.